ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Γιατι να προτιμήσω τον ηλιακό EXPRESS SOLAR

1. O πιο θωρακισμένος και αποδοτικός ηλιακός θερμοσίφωνας
2. από το 1991 κατασκευάζουμε τοποθετούμε και συντηρούμε ηλιακούς θερμοσίφωνες με έμπειρους τεχνικούς της εταιρίας με συνέπεια και ευθύνη προς τον πελάτη
3. Απόλυτα ασφαλής για τη δημόσια υγεία – εκπλήρωση των κανόνων υγιεινής – χωρίς να επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων.
4. Ιδιότητες σμάλτωσης Glass DURO SMALT ELASTIC για μεγάλη Διάρκεια ζωής – Προστασία από κάθε μορφής οξείδωση – αντοχή σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες -Αντοχή σε οξέα Αντοχή σε απότομες μεταβολές θερμοκρασίας (-60°C έως +120°C) -Εύκολη στον καθαρισμό Άκαυστη – δεν έλκει τη σκόνη Ηλεκτρικά ουδέτερος συνδυασμός σμάλτου – λαμαρίνας. .Κατάλληλη για οποιαδήποτε ποιότητα νερού- Ανακυκλώσιμο – φιλικό προς το περιβάλλον- Μακροπρόθεσμη σιγουριά και ασφάλεια-Οικονομικότερη από κάθε άλλη λύση.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Η εξωτερική επένδυση του EXPRESS SOLAR είναι από γαλβανισμένο χάλιβα 0,5μμ, με ηλεκροστατική πολιαστερική βαφή και από τις δυο πλευρές ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες, σε υγρά κλίματα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Ο μοναδικός σχεδιασμός που διαθέτει, προσφέρει διπλάσιες μηχανικές αντοχές στην εξωτερική επένδυση της δεξαμενής.

Ο EXPRESS SOLAR ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΕΙ

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μανδύα για το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο EXPRESS SOLAR εγγυάται τη σταθερή του λειτουργία ακόμα και με παγωνιά και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τους συλλέκτες από τον κίνδυνο να βουλώσουν από τα άλατα.

H EXPRESS SOLAR ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Η ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50χιλ. υψηλής πυκνότητας 40KMG/M³ εξασφαλίζουν για τον καταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό για χρήση ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 30ºC υπό το μηδέν.

ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Η μεταλλική κατασκευή της δεξαμενής του είναι 2.5χιλ.
Αυτό σημαίνει διπλάσια αντοχή του δοχείου σε υψηλές πιέσεις δικτύων σε σύγκριση με τους περισσότερους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΡΑ

Η εσωτερική προστασία του δοχείου επιτυγχάνεται με DURO SMALT ELASTIC. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος προστασίας θεωρείται η πιο ενδεδειγμένη για τις αντοχές της σε πολύ σκληρά νερά και οι ελαστικές της ιδιότητες, της επιτρέπουν να ακολουθεί τις συστολές-διαστολές της δεξαμενής αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ρωγμών που δημιουργούνται στις περισσότερες δεξαμενές με διαφορετική προστασία επισμάλτωσης.

ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ

Σερπαντίνα ειδικής κατασκευής από σωλήνα τύπου MANESSMANN, για τη σύνδεση του καλοριφέρ (στον τύπο τριπλής ενεργείας)

Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ EXPRESS SOLAR ΕΧΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΝΤΟΧΗ

Οι περισσότεροι σχεδόν συλλέκτες λόγω ελλιπούς σχεδιασμού δεν διαθέτουν οπές εξαερισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται το χειμώνα (ιδιαίτερα σε υγρά κλίματα) φαινόμενα υδρατμών στο εσωτερικό τους λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάβρωση στον απορροφητή του συλλέκτη. Το προφίλ του EXPRESS SOLAR διαθέτει 4 οπές εξαερισμού που καλύπτονται με τρόπο απόλυτα στεγανό έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής.

Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ EXPRESS SOLAR ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ο ηλιακός συλλέκτης EXPRESS SOLAR εξασφαλίζει απόλυτη μεταφορά θερμότητας στο δοχείο (boiler)
Γιατί ο ηλιακός απορροφητής EXPRESS SOLAR  κατασκευάζεται από ενιαίο φύλλο με επίστρωση τιτανίου και χαλκοσωλήνες  που συγκολλούνται με την μέθοδο Ultrasonic (με υψίσυχνα). Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο συγκόλλησης επιτυγχάνεται απόλυτη μεταφορά της θερμότητας και επιτρέπει στον ηλιακό συλλέκτη να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση

Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ EXPRESS SOLAR ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ & ΕΜΜΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Η επιλλεκτική επιφάνεια με επίστρωση τιτανίου του συλλέκτη EXPRESS SOLAR σε συνδυασμό με το SOLAR TEMPERED GLASS με τους ειδικούς κρυστάλλους που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τις επανακλάσεις της άμεσης ακτινοβολίας και κάνουν τον συλλέκτη EXPRESS SOLAR τον μοναδικό συλλέκτη υψηλών αποδόσεων.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Η διπλή μόνωση 40χιλ. από πετροβάμβακα και 20χιλ. από υαλοβάμβακα που είναι πλευρικά τοποθετημένη εξασφαλίζουν την υψηλή απόδοση και ελαχιστοποιούν τις απώλειες του συλλέκτη EXPRESS SOLAR.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΠΡΟΛΗΨΗ

Σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου όλοι οι ηλιακοί συλλέκτες διαθέτουν άθραυστο τζάμι ασφαλείας για αντοχή στο χαλάζι και για λόγους πρόληψης ατυχημάτων. Ο EXPRESS SOLAR διαθέτει ειδικό TEMPERED GLASS 3,5χιλ. ακολουθώντας τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής σε συνδυασμό με τη μελετημένη βάση στήριξης προσφέρουν την δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε κεραμίδια και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η θέση της ράβδου μαγνησίου επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αντικατάστασή της.